Milyen tanfolyamokat találok nálad?

Főleg irodai programok kezelésével kapcsolatos tanfolyamokkal foglalkozom, de tervezek indítani "mindennapibb" témákban is minitanfolyamokat. Ha kifejezetten érdekelne egy téma, írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, szívesen veszek minden ötletet.

Kisbabával vagyok itthon, nincs időm egy tanfolyamra!

Ne aggódj, én kifejezetten a kismamákra figyelek. Négy gyerek anyukájaként pontosan tudom, mekkora kihívás gyerekek mellett tanulni. Ezért az itt található tanfolyamok mindegyikét rátok, kismamákra, anyukákra szabva készítettem el:

  • Online formában tanulhattok, ami már nagy lépés, hiszen nem kell folyton a gyerekfelügyeleten agyalni.
  • A tanfolyamok főleg videókat tartalmaznak, melyek rövidek, és könnyen követhetők. Akkor sincs gond, ha videó közben mégis el kell szaladnod, mert a videót megállíthatod, majd miután elintézted, amit kell, ott folytathatod, ahol abbahagytad.
  • A tanfolyami anyagot általában heti bontásban kapod meg, és akkor tanulsz, amikor neked kényelmes. Nem kell azon aggódnod, hogy lemaradsz az óráról, mert bármikor elérheted az adott heti tanulnivalót.

Nem látok az oldalon jelentkezési lapot! Hol jelentkezhetek a tanfolyamokra?

Ha nem látsz tanfolyami menüpontot, akkor éppen nem indul új tanfolyam.Nézz vissza az oldalra rendszeresen, vagy iratkozz fel a hírlevélre,hogy elsőként kapj értesítést az újonnan induló tanfolyamokról.