ID 100224546
 • Szeretnél a munkaerőpiacon jobb esélyekkel indulni, de az Excellel eddig valahogy nem sikerült megbarátkozni?
 • Kismamaként hasznosan szeretnéd eltölteni az otthon töltött időt, és a baba mellett szeretnél megtanulni valami újat?
 • Úgy gondolod, jó lenne megtanulni az Excelt, de eddig nem találtál olyan tanfolyamot, ami a te igényeidet is figyelembe vette?
 • Neked sem jön be a "tanulj meg minden funkciót akkor is, ha most még nem látod értelmét, mert egyszer szükséged lehet rá" stílusú oktatási módszer?
Azzal, hogy itt vagy, bizonyítod, hogy nem adtad fel. Lehet, hogy nem éppen munkakeresés miatt, de elhatároztad, hogy márpedig te megbarátkozol az Excellel! Gratulálok, ezzel megtetted az első lépést a siker felé!

Mégis...

   
Még mindig ijesztő az a hatalmas cellarengeteg, és ikonhadsereg, ami az Excel megnyitásakor fogad? Úgy gondolod, az Excel csupa matek (hiszen képletek vannak benne nem?), és mivel nem vagy túl jóba a számokkal, félsz nekivágni? Technikai analfabétának tartod magad, így mindeféle program megtanulásától tartasz?

De akkor mit lehet tenni?

A megoldás a fenti akadályokra egy olyan tananyag, melynek nem célja megtanítani a táblázatkezelés minden csínját-bínját, hanem inkább csak elindít az úton, de úgy, hogy már az elején használható, egységes keretbe foglalt tudást ad.

   

Kép: David Castillo Dominici/ FreeDigitalPhotos.net

Kép:

David Castillo Dominici/FreeDigitalPhotos.net

Az Excel Villám tanfolyamon virtuálisan kézenfoglak, és segítek megtenni az első bátortalan lépéseket, segítek felállni, ha elesnél. Ott leszek, hogy az ismeretlen terepen tanácsot adjak, merre érdemes menned, hogy a célodat elérd.

És hogy mi ez a cél?

Az, hogy megbarátkozz a táblázatkezeléssel annyira hogy utána már bátrabban próbálkozhass a komolyabb részek megtanulásával. Mindezt egy olyan módszerrel, ahol már a kezdeti lépések megtétele után egy, a mindennapjaidban is hasznos táblázatot készíthetsz.

Nem áltatlak:

A cél eléréséhez az általam kiadott összes feladatot el kell majd végezned, és sokat kell majd gyakorolnod. Az informatika ugyanis egy gyakorlati tudomány, ahol nem elég, ha megnézed a videót, és hátradőlsz. Csak akkor tanulod meg önállóan használni a programot, ha el is végzed a videóban, vagy leírásban látott lépéseket.

Akkor mégsem kismamáknak való?

Dehogynem! Négy kisgyermek anyukája vagyok, akik közül a legnagyobb is még csak 12 éves, a legkisebb 3. Pontosan tudom, mennyire kevés szabadideje van egy kisgyermekes anyukának (mi az a szabadidő???). Éppen ezért a tanfolyamot úgy terveztem meg, hogy még így is elvégezhető legyen.

 • a tanfolyam során egy kiadás-bevétel nyilvántartás elkészítésén keresztül fogjuk az excel alapjait elsajátítani, és mivel ezt a nyilvántartást a mindennapi életben is hasznosítani tudod majd, így motiváltabb leszel a tanulásra
 • az oktatóvideók rövidek, általában 6-7 percesek több kisebb feladattal gyakorolhatod a videókban látottakat.
 • a tanfolyam felülete egyszerű böngészőben elérhető, így gyakorlatilag bárhol tanulhatsz, ahol hozzáférsz az internethez
 • az oktatás kizárólag online módon történik, és nincsenek kötelező, kötött időpontok. Ott, és akkor tanulsz, amikor, és ahol neked megfelelő

A fentiek biztosítják azt, hogy a gyerkőc mindennapi alvásidejének akár csak egy részét felhasználva is elkészítheted a saját nyilvántartásodat.

Nem szeretnélek félrevezetni, ezért elmondom azt is, hogy NEM neked szól ez a tanfolyam akkor, ha már ismered az Excel alapjait, és rendszeresen használod is a programot. Számodra a későbbiekben fogok haladóbb szintű tananyagot készíteni.

Kitől fogsz tanulni?

 
profilfoto

Lazányi Mariann vagyok, de szólíthatsz Majának.


Számítógépes tanfolyamokkal segítek a kisgyerekes anyukáknak, hogy több eséllyel vághassanak neki GYES, GYED után az álláskeresésnek.


2004-ben végeztem az ELTE-n informatika-matematika tanárként. Az egyetem utolsó két évében angol nyelvű informatika óraadó voltam egy kéttannyelvű magániskolában. A diploma megszerzése után tanítottam középiskolákban, illetve tartottam céges haladó Excel képzést is.


Küldetésemnek tekintem, hogy az emberek elfogadják, a számítógép nem egy szörnyű mumus, hanem okosan, tudatosan használva a mindennapjaink fontos segédeszköze lehet, amely akár megkönnyíti a munkánkat, ezáltal időt spórolva nekünk, melyet aztán a családunkkal tölthetünk.

Mit fogsz tanulni pontosan?

 

A tanfolyam fő témájaként egy kiadás bevétel nyilvántartást fogsz készíteni, melyet remekül használhatsz utána akár az otthoni kosztpénz, vagy az egész háztartás költségvetésének tudatos követéséhez. Lépésről lépésre megmutatom neked, mit kell tenned, hogy egy automatikusan statisztikákat számoló nyilvántartás boldog tulajdonosa, sőt elkészítője és kezelője lehess a tanfolyam végére.

Mindeközben azonban:

 • Megismerkedsz majd a táblázatkezelés alapfogalmaival, bemutatom az Excel felületét
 • Megismerkedsz majd a táblázatkezelés alapfogalmaival, bemutatom az Excel felületét
 • Megtanulhatod, mi az a hivatkozás, és mi a képlet, és mégis mi köze a kettőnek egymáshoz
 • Megtanulod használni a függvényeket, és megismersz néhány alapfüggvényt is
 • Készítesz grafikonokat
 • Bevezetlek a nyomtatás "rejtelmeibe" is, hogy az elkészített táblázatokat papírformába tudd önteni

Milyen alaptudás szükséges a tanfolyam elvégéséhez?

Mivel ez egy kezdő szintű tanfolyam, igyekszem nagyon alapszinten magyarázni a dolgokat, és lépésről lépésre megmutatni mindent. Mégis nagyon fontos, hogy ez nem egy alapfokú számítógépkezelői tanfolyam, így ha szeretnél részt venni, akkor nem árt, ha

 • Tudod kezelni a Windows rendszert
 • Rendszeresen használod az e-mailt, valamint szoktál interneten böngészni
 • Már telepítve van az Excel a gépedre (a tanfolyam videói Excel 2013-as verzióban készültek, de ebben a tanfolyamban alapvetően mindegy, melyik verziót használod. Az alaplogika a lényeg, az esetleg máshol található fnkciókat meg együtt megkeressük :-D)
 • Nem árt, ha tudod alapszinten használni a Facebookot, mivel az ügyfelek zárt csoportjában tudsz akár kérdezni is.

Mennyibe kerül?

Egy magántanárral ezt a tananyagot minimum 5-6 másfél órás alkalom alatt tudod annyira átvenni, hogy tényleg érted is, és utána önállóan is megy a tanult funkciók használata. Az így elhangzott információkból csak annyit tudsz visszahozni, amennyit lejegyzeteltél, az órákat nem fogod tudni visszanézni, csak arra hagyatkozhatsz, amit leírtál, vagy megjegyeztél. Ma egy magántanár óradíja (45 perces órákkal számolva) alaphangon 2500-3000 Ft körül mozog, és akkor még azt nem is számoltam, hogy nem árt, ha addig valaki vigyáz a gyerkőcödre, hogy ne zavarjon titeket tanulás közben, és nem mindenkinek áll rendelkezésre egy nagymama, vagy más ingyenes segítség.

Az Excel Kezdő tanfolyam viszont online felületen működik. A tananyagot olyankor, és ott végzed el, ahol csak akarod. A gyermeked közben akár melletted játszhat, mert nem gond, ha öt percenként rákérdez valamire, vagy meg kell igazítani a baba ruháját. A videók rövidek, bármikor meg tudod őket nézni, akár többször is. Ha kell megállíthatod, visszaugorhatsz, ha nem értettél valamit, vagy előretekerhetsz, ha az adott rész már jól megy. A tanfolyamhoz a hozzáférés kiadásától számított 1 évig biztosan hozzáférhetsz, szóval bőven lesz időd, hogy befejezed, vagy akár nagyobb kihagyás után újrakezdd, ha valamiért félbe kellett hagynod.

Ha a fentieket nézzük, egy ilyen 5-6 alkalmas képzés neked belekerülne nagyjából 25 000 Ft-ba. A Kiadás-Bevétel nyilvántartás online tanfolyam ára azonban mindössze 15 000 Ft!

 • Ezért az árért a következőket kapod:
 • Hozzáférést a tanfolyam zárt oldalához, melyhez onnantól számítva, hogy megkapod a belépési adatokat, 1 évig hozzáférhetsz.
 • Rövid videós leckéket, melyek lépésről lépésre végigvezetnek azon, hogyan készts magadnak egy alapszintű kiadás-bevétel nyilvántartást otthonra.
 • Kiegészítő videókat, és gyakorló feladatokat, valamint egyéb anyagokat az alaposabb megértés érdekében
 • Bekerülsz a Maja Sulija ügyfeleinek fenntartott Zárt Facebook csoportba melyben bármikor felteheted a tanfolyammal, vagy egyéb, a számítógép kezelésével kapcsolatos kérdéseidet, és első kézből értesülhetsz az új tanfolyamok indulásáról.

Jelentkeznél a tanfolyamra?

Kérlek, a jelentkezéshez töltsd ki pontosan az alábbi űrlapot. A tanfolyam árát banki átutalással rendezheted majd, melyhez kapsz e-mailen egy díjbekérőt, melynek alapján intézni tudod az utalást.

A jelentkezés gombra kattintva kapsz egy megerősítő e-mailt, a benne található megerősítő linkre kattintva bizonyítod, hogy jó e-mail címet adtál meg. Ez a tanfolyammal kapcsolatos további kommunikáció miatt fontos.

Kérlek, a Vezetéknév, és Keresztnév mezőkben a saját (résztvevő) nevedet add meg.

Amennyiben bármi egyéb kérdés merül fel a jelentkezéssel kapcsolatban, keress bátran az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Email cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Irányítószám:*
Város:*
Utca, házszám:*
Telefonszám
Kedvezmény kód (ha van):
Szeretnék értesülni a Maja Sulija termékeiről, híreiről*
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót!*

Tájékoztató

A Jelentkezés gomb megnyomásával elfogadod az alábbiakat:

Az Adatvédelmi tájékoztató megtekintéséhez kattints ide: Adatvédelmi tájékoztató

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.  Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 naptári napon belül e-mailben jelezheted (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással Abosné Lazányi Mariann egyéni vállalkozóval kötöd (2120. Dunakeszi, Tóth Árpád u. 15. Adószám: 67985870-1-33)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a jelentkezésről, majd később a díjbekérő számlát.

A fizetési határidő a díjbekérő elküldésétől számított 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át.